10 Questions And Answers Over PH And GH Unfrozen Mavro On January 14th As Promised By MMM

Must Read

Supreme Court Upholds Simon Lalong’s Victory As Plateau Governor

The Supreme Court on Monday upheld the re-election of Simon Lalong in the March 2019 Plateau State Governorship election. The...

Manchester United Goalkeeper Involved In Ghastly Car Accident

Manchester United goalkeeper Sergio Romero has been involved in a car crash near the club’s Carrington training ground on...

PDP Congratulates Nigerians As Supreme Court Upholds Tambuwal’s Victory

The Peoples Democratic Party (PDP) has congratulated the Governor of Sokoto State, Aminu Tambuwal and Nigerians on the affirmation...

El-Rufai Approves Free Primary, Secondary School Education In Kaduna

Nasir el-Rufai, governor of Kaduna, has ordered that primary and secondary children in the state be exempted from paying...

Nigerians Blast EFCC For Arresting Clubgoers In Ibadan

Nigerians have taken to Twitter to register their displeasure about the recent arrest made by the Economic and Financial...

2017-01-05-09-13-15-912537533

Here are answers to your questions over the mavros to be unfrozen on January 14th, as promised by MMM.

Question 1: I’ve pledged to PH but don’t have the money to fulfil it?

Answer: PH only if you have the #SpareMoney# to fulfil it, if not cancel it now.

Question 2: Can l still change my phone number that has been confirmed?

Answer: Yes and can only be done through the support section of your PO.

Question 3: Are mavros to be unfrozen in batches?

Answer: No, All confirmed marvos will be unfrozen on January 14th get more information in ur PO soon.

Question 4: Must l PH to be able to GH on January 14th.

Answer: No, PHing to be able to GH on January 14th isn’t compulsory. Await more info in ur PO soon.

Question 5: What must be done to be able to GH on January 14th?

Answer: Nothing, Just await further information in ur PO. Don’t over finger” your PO.

Question 6: Will mavros be unfrozen on January 14th?

Answer: Yes, all confirmed marvos will be unfrozen on January 14th as promised. More info in ur PO soon.

Question 7: Would we be able to get our money 💵 back?

Answer: Be rest assured that you will be able to GH every confirmed mavros from January 14th #MMMPays#

Question 8: Must l perform #PromoTasks# to be able to GH?

Answer: No, Performance of #PromoTasks# is ur personal contribution to the growth of MMM Community.

Question 9: ls it compulsory to confirm my email address and phone number in my PO?

Answer: No, Just be sure your phone number is correct and active.

Question 10: What if PH level surpasses GH level?

Answer: The new model to be unveiled soon got all your worries covered. Hakuna Matata! 👍

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

More Articles Like This

- Advertisement -